اخبار فوری
- 1403/12/13 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و فرمانداری تالش برای تأمین سلامت و رفاه شهروندان
- 1403/12/13 آمادگی نظام سلامت گیلان برای ارائه خدمات درمانی در ایام نوروز و کاهش تصادفات جادهای
- 1403/12/13 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به مناسبت روز جهانی شنوایی
- 1403/12/12 فرهنگسازی و تأمین بودجه برای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در گیلان ضروری است
تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان گیلان طی ایام نوروز
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان طی ایام نوروز خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا )؛ دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص اظهار داشت؛ در راستای برنامه های تشدید نظارت نوروزی و همچنین اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر بویژه فرآورده های لبنی، کارشناسان نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از واحدهای تولیدی لبنی در استان بازدید نمودند.
وی در پایان تصریح کرد؛ در این بازدیدها عملکرد بخش کنترل کیفی شرکت های لبنی،لزوم رعایت استانداردهای مربوطه،نحوه انجام آزمایشات ، ثبت سوابق نتایج برای مواد اولیه و محصولات تولیدی مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد.
لازم به ذکر است؛ تعداد 6 واحد لبنی در استان گیلان مشغول به فعالیت می باشند.